Sarjamurhaaja piilotti uhrinsa järveen – ruumislaukku tubettajan videolla?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen tubettaja Sarah Funk on joutunut tahtomattaan keskelle kyprosta järkyttäneen sarjamurhaajatapauksen tutkintaa. Hänen videollaan nähdään matkalaukku, johon sarjamurhaaja saattoi piilottaa uhrinsa.

Sarah Funk vieraili vuonna 2017 poikaystävänsä kanssa Kyproksen Mitsero-järvellä. Järvenvesi onpuhaista ja myrkyllistä kaivostoiminnan jäljiltä. Funkin kuvaamalla videolla nähdään vilaukselta matkalaukun muotoinen esine vedessä.

35-vuotias Nicols Metaxas on The Guardian -lehden mukaan tunnustanut murhanneensa seitsemän maahanmuuttajataustaista naista ja lasta. Hän paljasti hävittäneensä kolme ruumista heittämällä ne matkalaukkuihin kätkettyinä Mitsero-järveen.

Funkin videolla vilahtavan esineen on epäilty olevan yksi Metaxasin uhrin jäänteitä sisältäneistä laukuista. Tubettaja on sittemmin ilmaissut blogissaan osanottonsa uhreille ja pyytänyt ihmisiä olemaan ottamatta yhteyttä häneen asian tiimoilta. Hän kuitenkin toivoo videon auttavan tapauksen tutkinnassa.