Räppäri sairastui syöpään: ”En pelkää kuolemaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarisen hiphop-kokoonpano Geto Boysin jäsen Bushwick Bill on paljastanut sairastavansa syöpää. Räppärillä diagnosoitiin neljännen asteen haimasyöpä.

Bushwick Bill kertoi TMZ-sivustolle saaneensa diagnoosin jo helmikuussa, mutta kertoneensa siitä aikaisemmin vain lähimmille sukulaisilleen. Häntä hoidetaan parhaillaan kemoterapian avulla. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko se tehoamaan.

– Tajusin ettei syövän salaaminen auta ketään. En pelkää kuolemaa sillä kuten minut tuntevat tietävät, kuolin ja palasin takaisin jo 19. kesäkuuta 1991, räppäri avautui.

52-vuotias Bushwick Bill viittasi vuonna 1991 sattuneeseen tapaukseen, jossa hän ampui itseään silmään tyttöystävän kanssa käymänsä riidan aikana. Texasin Houstonista kotoisin oleva Geto Boys -yhtye tunnetaan hiteistään, kuten Mind Playing Tricks on Me ja Damn It feels Good to Be a Gangsta.