Kuukautisdrinkistä nousi somekohu – baarista kanneltiin viranomaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baarit ja muut ravintolat ovat kautta aikojen kehittäneet lukemattomia erilaisia drinkkejä teemojen ympärille, ja ajoittain ne nostattavat laineita myös ravintolan ulkopuolella. Nyt vuorossa on yhdysvaltalainen baari, joka on kehittänyt kuukautisdrinkin.

Juomasekoituksen on tarkoitus muistuttaa naisten kuukautisista ja juoma itsessään koostuu siihen liittyvistä elementeistä, joten pisteeksi iin päälle siinä on mukana myös tamponia esittävä koriste. Drinkin on kehittänyt Ohion osavaltion Lakewoodissa sijaitsevan Yuzu-baarin baarimestari Sarah Krueger.

Juoma sisältää WJW-uutisten mukaan tequilaa, triple seciä, tujauksen Trulyä ja päälle koristeeksi marjoja ja tamponi. Kuukautisdrinkin nimi on Even can’t literally. Juomasta on tullut nopeasti hitti, kun siitä nousi sosiaalisessa mediassa kohu juoman rohkean teeman vuoksi.

Monet ovat kertoneet pitävänsä juomaa jopa oksettavana ajatuksensa, mutta Krueger ei pidä kritiikkiä kovin vakavana. Ravintolan omistaja Dave Bumban mukaan ihmiset ovat kannelleet juomasta terveystarkastajalle saakka. Jokaisesta myydystä drinkistä ohjataan dollari lasten ja nuorten hyväksi tehtävään hyväntekeväisyyteen.