Oluttölkki mukaan suihkuun? Nerokas uutuus mahdollistaa sen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin viikonloppuisin juhlatunnelmaan halutaan virittäytyä parilla oluella jo kotona, kun valmistaudutaan hauskaan illanviettoon. Suihkussa käyminen on kuitenkin usein hetki, jolloin esimerkiksi juomatölkkiä ei saa kovin helposti otettua mukaan. Nyt uutuustuote muuttaa sen.

Useat valmistajat ovat viime vuosina esitelleet seinään kiinnitettäviä tuotteita, joiden avulla juomatölkin saa mukaan suihkuun. Nyt joukko on kasvanut toistaiseksi tyylikkäimmällä, kun Urban Outfitters, Walmart ja Target ovat tuoneet myyntiin Sudski Shower Beer Holder -tölkkitelineen.

Yhdysvalloissa 15 dollaria maksava silikoninen teline on määrä kiinnittää kylpyhuoneen seinään tai esimerkiksi peilikaappiin. Sijainti kannattaa määritellä tarpeeksi ylös, jotta suihkuvesi ei pääse tölkkiin.