Koiranomistaja kävelytti koiraa autosta käsin – videosta nettiraivo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koiran hankkimista kannattaa harkita kahdesti, mikäli siitä huolehtiminen asianmukaisella tavalla tuntuu liian työläältä. Lemmikin ulkoiluttamisen laiminlyönnin syyksi ei riitä laiskuus.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, joka on syystäkin herättänyt nettiraivoa. Texasin Austinissa ikuistetulla videolla nähdään laiskuuden huippu koiranomistajan kävelyttäessä lemmikkiään autosta käsin.

Videolla koira kävelee henkilöauton vierellä hihnassa omistajan istuessa ratin takana. Sanomattakin on selvää, että tilanne olisi voinut olla koiralle hengenvaarallinen. Poliisi olikin pysäyttänyt koiranulkoiluttajan pian sen jälkeen, kun uskomaton näky oli ikuistettu videoksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.