Nainen putosi kerrostalon katolta – oli ottamassa selfie-kuvia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähintään kymmeniä ihmisiä on kuollut viime vuosina yritettyään ikuistaa itseään tavallista rohkeampiin selfie-valokuviin. Ihmisillä on taipumus yrittää päästä kuvaan varten paikkoihin, joissa muut eivät ole vielä olleet, ja ne ovat usein tavallista vaarallisempia.

Äskettäin Fordhamin yliopistolla opiskelija Sydney Monfries kuoli pudottuaan kampuksen kellotornista, jossa hän oli kuvaamassa selfietä. Eilen New Yorkin East 25th Streetillä nainen loukkaantui vakavasti pudottuaan kerrostalon katolta, jossa hän oli valokuvaamassa. Naisen onneksi hän osui putoamisensa aikana ilmastointilaitteisiin, jotka hidastivat hänen putoamistaan ja pelastivat hänen henkensä.

22-vuotias nainen oli tajuissaan, kun ensihoitajat saapuivat paikalle ja kuljettivat huutavan naisen ambulanssilla sairaalaan. Naisella ja hänen kämppäkavereillaan oli pääsy kerrostalon katolle. Nyt nainen on Bellevuen sairaalassa kriittisessä tilassa, New York Times uutisoi.