Jennifer Lopezin kaula-aukko vailla vertaa – estoton asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lopez on viime vuosina tuottanut ja toiminut tuomarina World of Dance -tanssiohjelmassa. Nyt tähteä vastaan on nostettu kanne, jossa hänen väitetään varastaneen ohjelman idean. Alvin Gray-El nosti oikeustoimet Lopezia, NBC-kanavaa ja sarjaan liittymätöntä koreografi Debbie Allenia vastaan.

View this post on Instagram

Met Ball 2019 here we come… 💗

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nyt Jennifer Lopez on jättänyt oikeuskiistat hetkeksi taka-alalle, kun hän suuntasi monien muiden julkkisten tavoin Met Gaalaan, eli New Yorkin Metropolitan Museum of Artiin. Latinokaunottaren asuvalinta oli varsinkin miesten mieleen, ja hän julkaisi siitä kuvan verkossa. Otos on ikuistettu matkalla gaalaan.

Alvin Gray-Elin mukaan hän ehdotti vuonna 2009 Allenille Let’s Start the Dance -nimistä sarjaa faksaamalla idean hänelle. Allen ei ikinä vastannut Gray-Elille. Vuosia myöhemmin NBC aloitti World of Dancen, jonka mies väittää perustuvan ideaansa. Hän vaatii korvauksia yhteensä 6,5 miljoonan dollarin edestä.