MTV-teiniäidin rinnat olivat liikaa Instagramille – sensuuri iski

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erotiikkabisneksessä aktiivisesti mukana oleva MTV-teiniäiti on aloittanut lukuisia kampanjoita Instagramissa. Nyt nainen myy treeniohjeita kolmella dollarilla. Hän julkaisi taannoin jumppaohjeistaan näytteen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Farrah Abraham on esitellyt avujaan rohkeassa kuvassa sosiaalisessa mediassa, mutta kuva oli liian rohkea Instagramille, joten sitä jouduttiin sensuroimaan rintojen kohdalta. Sumennettujen osien kanssa kuva sai jäädä verkkopalveluun.

Farrah Abraham on muokannut ulkonäköään kauneusleikkausten avulla, ja hänet on nähty myös harjoittamassa esimerkiksi fitnessiä. Äskettäin hän ja ystävänsä esittelevät bikineissä jumppaliikkeitä, joista ei ainakaan minivideon perusteella ottanut juurikaan selvää.

https://www.instagram.com/p/BwHyoOIhKbU/