Mitkä muodot! Kim Kardashian uhkeana lähes läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdeteollisuudessa ja kosmetiikkabisneksessä menestynyt realityjulkkis Kim Kardashian paljasti muutama päivä sitten opiskelevansa parhaillaan asianajajaksi. Hän kertoi aikovansa jättää uuden ammatin myötä julkisuuden, mutta fanit ovat ottaneet väitteen epäuskoisina vastaan.

Julkisuudesta elävän supertähden monet fanit eivät usko, että Kim aikoo tosissaan vaihtaa alaa. Sen sijaan yllätyskäänteen uskotaan olevan käsikirjoitettu käänne hänen ja perheensä realitysarjaan. Viime päivinä Kim on kuitenkin nähty sosiaalisessa mediassa edelleen tuttuun tapaansa poseeraamassa rohkeissa asuissa.

View this post on Instagram

Happy Met Monday!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian opiskelee parhaillaan lakimieheksi 18 tunnin opinnoilla per viikko. Hän aikoo valmistua vuonna 2022, ja nainen on työskennellyt alalla oppisopimuksella viime kesästä lähtien. Hän on seurannut urallaan asianajajana menestyneen isänsä, edesmenneen Robert Kardashianin jalanjälkiä.

– Isäni opetti, että jokaisen on työskenneltävä ahkerasti ja on tärkeää sitoutua uraan. Aion kymmenen vuoden sisään luopua Kim K -statuksesta ja keskityn tulevaisuudessa ainoastaan työskentelemään asianajajana ja taistella ihmisten oikeuksien puolesta, Kim Kardashian kertoi.