Poliisin valtakunnallinen tehoisku käynnissä: ”Jos ajat, et ota”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten aiemmin kerroimme, on poliisilla parhaillaan käynnissä vuorokauden kestävä tehoisku, jossa keskitytään erityisesti rattijuopumuksiin. 24 tunnin ratsiamaraton päättyy lauantaina kello 14.00. Hämeen poliisi kertoi, että eiliseen iltaan mennessä tulokset olivat hyvällä tavalla positiivisia.

– Tehostettua rattijuopumusvalvontaa suoritetaan parhaillaan Hämeen poliisilaitoksen molemmilla kenttäjohtoalueilla. Tässä partiot ovat Päijät-Hämeessä pitämässä ratsiaa. Tähän mennessä autoilijat ovat olleet ilahduttavasti selvänä liikenteessä. Muistathan – jos ajat, et ota, poliisi kirjoitti.

Hämeen poliisin ratsioissa oli tuolloin havaittu muutama alle rangaistavuuden jäänyt puhallus. Parhaillaan toivotaan, että myös loppupuoli vuorokauden puhallusmaratonista sujuisi yhtä hyvissä merkeissä.