Temptation Island -kaunotar nakuilee somessa – vauvan sukupuoli paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -realitysarjasta alunperin tunnetuksi tulleet Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat saamassa pian perheenlisäystä. Gladiaattorit-ohjelmassakin gladiaattoreina mukana ollut julkkispari kertoi iloisesta perheuutisesta viime syksynä, ja sittemmin odotus on edennyt hienosti.

Nyt julkkispari julkaisi verkossa upean valokuvan, jossa Rita poseeraa lähes alastomana vain alushousut jalassaan. Aki puolestaan peitti intiimit paikat käsillään. Kuvan yhteydessä pari paljasti myös tulevan vauvan sukupuolen, kun siinä kerrottiin Akin saavan pian elämäänsä kaksi prinsessaa.

– Voi taivas, mitä tekisinkään ilman sinua ja valoa jonka tuot elämääni. Kohta minulla on kaksi prinsessaa tuomassa iloa ja elämälleni tarkoitusta. Kiitos vaimo, että saan käydä kalareissuillani ja kokea sisälläni sen mitä merkitset minulle, Aki Manninen kirjoitti.

Rita ja Aki olivat juuri aloittamassa lapsettomuushoitoja, kun ilouutinen tuli kolmen vuoden yrittämisen jälkeen. Perheenlisäystä odotellaan syntyväksi kesäkuussa.

– Meille tulee VAUVA! Yli kolmen vuoden yrittämisen ja odotuksen jälkeen raskaustesti näytti plussaa juuri, kun olimme aloittamassa lapsettomuushoitoa. ELÄMÄ ON IHMEELLISTÄ. Syy, miksi kerromme tästä jo nyt, on se, että olemme kertoneet avoimesti lapsettomuushoitojen aloittamisesta. Moni on elänyt sydämellään mukana ja emme voi enää olla vastaamatta kyselyihin ja viesteihin oletettujen hoitojen etenemisestä ja kierrellä totuutta, Niemi-Manninen jatkoi.

Televisio-ohjelmien jälkeen pari on esimerkiksi kiertänyt aktiivisesti Suomea erilaisilla kiertueilla. Rita on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein upeita kuvia fitness-vartalostaan. Rita Niemi-Manninen on tehnyt menestyksekkään uran, jolla hän voitti useita kertoja muun muassa MM-hopeaa ja EM-kultaa.