Uimapuku katosi peppuvakoon – Abigailin jättimäinen takapuoli varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Tällä kertaa Abigail Ratchford on poseerannut somekuvassaan uimapuvussa, jossa oli takapuolen kohdalla niin vähän kangasta, että se katosi kokonaisuudessaan sometähden peppuvakoon. Asu on muutenkin keskimääräistä näyttävämpi leopardikuvioinen luomus.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.