Mies testasi 30 päivän supersankarihaastetta – huikea muutos kuukaudessa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Singaporessa asuva 38-vuotias Sean Seah oli matkustellut kolme kuukautta ilman, että olisi urheillut tai kiinnittänyt huomiota ruokavalioonsa. Hän päätti kokeilla One Punch Man -haastetta. Hän dokumentoi tulokset nettiin.

Kyseessä on 30 päivän pituinen haaste, jossa tehdään lopulta 100 punnerrusta, 100 vatsalihasliikettä, 100 kyykkyä ja 10 kilometrin juoksu. Määrät ovat alussa puolta pienempiä, mutta niitä lisätään kehittymisen mukaan. Ideana kuitenkin on, että liikkeet ja juoksu suoritetaan päivittäin.

Sean pääsi lopulta One Punch Man -haasteen tasolle 10 treenattuaan 23 päivää. Hän kuvasi vartalonsa muutokset nettiin, ja päätti jatkaa haastetta myös pidemmälle. Miehen perustamassa Facebook-ryhmässä on nyt 24.000 tykkäystä.

https://www.facebook.com/groups/onepunchworkout