Paahtoleipää ostanut tyrmistyi – pussissa PELKKIÄ kantapaloja

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paahtoleivän kantapalat jakavat usein mielipiteitä aamiaispöydässä, ja jotkut jopa jättävät ne kokonaan syömättä. Erään brittinaisen tyrmistykseksi hänen ostamansa paahtoleipäpakkaus sisälsi pelkästää kantapaloja.

Nottinghamshiressä asuva Timea Ganji oli ostanut kaupasta paketillisen Kingsmill-paahtoleipää. Ryhtyessään tekemään lapsilleen evästä hän huomasi pussin sisältäneen ainoastaan kantapaloja. Ganji jakoi kuvan leivästä Facebookissa, jossa se lähti leviämään viraalina.

– Halusin tehdä aamulla voileipiä ja jäin vain tuijottamaan paahtoleipää. En ymmärrä kuinka näin voi tapahtua, Ganji kuvaili BBC:n mukaan.

Kingsmill on sittemmin ilmoittanut tutkivansa tapausta. Yhtiön mukaan pelkkiä kantapaloja sisältävän pussin ei pitäisi mennä läpi heidän tarkasta laadunvalvonnastaan.