Antti Tuisku opiskellut salaa! Esitteli tutkintotodistusta Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkällä keikkatauolla ollut laulaja Antti Tuisku on valmistunut Varalan Urheiluopistosta. Hän on suorittanut liikunnan alan ammattitutkinnon. Mies esitteli tutkintotodistusta innoissaan Instagramissa.

– SAA ONNITELLA! Oon nyt virallisesti suorittanu liikunnan alan ammattitutkinnon! Oli mieletön matka ja niin ihania uusia ihmisiä ja kokemuksia. Välillä kannattaa astua oman poteron ulkopuolelle. Nyt voikin sit alkaa valmistautumaan musajuttuihin. Suuren suuri kiitos Varalan Urheiluopistolle ja kaikki te mahtavat ihmiset siellä!, Antti hehkuttaa.

Kerroimme äskettäin rautaisessa kunnossa olevasta laulajasta, kun Antti Tuisku osallistui huikeaan urheilutempaukseen. Hän pyöräili 90 kilometriä ja juoksi sen päälle puolimaratonin. Tuisku suoritti urakan alle viiteen tuntiin.