Tyra Banks leikittelee rinnoillaan kuin nuori supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyra Banks on vuosikymmenten aikana luonut uraa muun muassa huippumallina, liikenaisena ja televisiokasvona. 45-vuotias tähti oli takavuosina yksi mallimaailman tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista nimistä, mutta nyt Banks on tekemässä vahvaa paluuta.

View this post on Instagram

I gotta be real with you and admit that this is one of my favorite photos that I took for @si_swimsuit. I think it’s because it harkens back to a time in fashion right before my prime. The 1980s. That era of modeling was all about swimsuits that cut very high up on the leg – so high it almost reached their armpits – ha! And I can remember looking at Sports Illustrated swimsuit shoots when I was still a youngin’ and thinking, wow, that’s sooooo cool! I never thought that I would be bold enough to wear something like this and it’s crazy because this was the first shot that we did on the very first day at the crack of dawn in the morning. But I was ready. Ready do something different. Ready to do something DARING. Ready to pay homage to the supermodels of the 80s who worked their asses off to lay the foundation for me and future generations to soar! #BanX

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Nyt mallikaunotar nähdään odottamattoman rohkeissa kuvissa poseeraamassa muun muassa uimapuvussa, jonka ulkopuolelle valahtaneilla rinnoillaan hän leikittelee estottomissa kuvissaan. Vastaavia poseerauksia ei ole totuttu näkemään Tyralta vuosikausiin.

Tyra Banks on jo virallisesti lopettanut mallintyöt, mutta parhaillaan hän poseeraa Sports Illustrated -lehden vuoden 2019 arvostetun uimapukunumeron kansikuvassa keltaisissa bikineissä. Banks oli vuonna 1997 ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka poseerasi Sports Illustrated Swimsuit Issuen kannessa.

Sports Illustrated