Järkyttävä video leviää – koiranpentu pakotettiin juomaan olutta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen yliopiston veljeskunnan jäsenet on erotettu koulusta törkeän eläinrääkkäyksen vuoksi. He pakottivat koiranpennun juomaan ollutta.

Tapaus kävi ilmi alun perin Snapchatissa jaetulla videolla, joka kuvattiin opiskelijoiden juhlissa. Siinä New Yorkin Hofstra Universityn Alpha Epsilon Pi -veljeskunnan jäsen pitelee koiraa ylösalaisin. Samalla toinen opiskelija suihkuttaa tynnyristä olutta eläimen suuhun.

Sosiaalisessa mediassa levinnyt video herätti laajamittaista järkytystä. Oluen juottaminen koiralle saattaa koitua sille hengenvaaralliseksi, sillä sen maksa ei polta alkoholia yhtä hyvin kuin ihmisen.

USA Today -sivuston mukaan videon spaniel on otettu huostaan Nassau Society for the Prevention of Cruelty of Animals -järjestön hoiviin. Sen ei uskota kärsineen pysyvistä vahingoista koettelemuksen seurauksena.