Jokeriksi pukeutunut mies terrorisoi ravintoloita – varastelee tippipurkkeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batmanille olisi selkeästi töitä tarjolla. Kanadan Torontossa on nimittäin liikkunut supersankarin arkkiviholliseksi, Jokeriksi pukeutunut rötöstelijä.

Wafels & More -ravintolan valvontakameran videolla nähdään Jokeri-tyyliseen maskiin sonnustautunut mies. Hän varastaa tiskillä olevan tippipurkin tarjoilijan silmän välttäessä.

Video levisi nopeasti Facebookissa. Sen kommenteissa samaisen miehen kerrotaan myös yrittäneen päästä vain henkilökunnalle tarkoitettuihin tiloihin ravintoloissa ja käyttäneen huumeita niiden vessoissa.

Global News -uutissivuston mukaan poliisi on sittemmin pidättänyt 29-vuotiaan Timothy Lubinin rikoksesta epäiltynä. Hänen uskotaan syyllistyneen vastaavanlaisiin rikoksiin useissa lähialueiden liikkeissä.

 

Summer is approaching and the thieves are back…I was waiting for Batman to save the day but he didn't showed up :-) if anyone has a good tip on how to secure the tip jar feel free to share. Kensington Market area.

Publiée par Wafels & More sur Lundi 6 mai 2019