Katie Price uhkeampana kuin koskaan – esittelee uimarannalle sopivaa verkkoasua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediapersoona Katie Price on aloittanut yhteistyön Jyy London -brändin kanssa. Markkinoille on tullut povipommin nimeä kantava uima-asumallisto. Muhkea Katie Price esittelee mallistoa omalla Instagram-sivullaan.

Nainen on äskettäin käynyt läpi kasvojen plastiikkakirurgisen toimenpiteen, mutta hän näyttää myös saaneen hieman lisää lihaa luidensa ympärille. Uhkeamuotoinen nainen on ilmeisen tyytyväinen bikinimallistoonsa.

Hänen vartaloaan peittää verkkomainen ranta-asu, jonka voi pukea bikinien päälle. Myös Jordan-taiteilijanimellä tunnettu Katie Price on kertonut julkisuudessa olevansa koukussa kauneusleikkauksiin. Toisinaan julkkikset pilaavat ulkonäkönsä plastiikkakirurgialla.