Sarjaraiskaaja Bill Cosbylle erityiskohtelua vankilassa – vartijatkin kaveeraavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Bill Cosby tuomittiin kolmesta vakavasta seksuaalirikoksesta vankilaan kolmesta kymmeneen vuodeksi. Tuomio tuli naisen huumaamisesta ja pakottamisesta seksiin vuonna 2004. Yli 60 naista on väittänyt Bill Cosbyn ahdistelleen heitä seksuaalisesti tai raiskanneen.

Sarjaraiskaaja näyttää pääsevän helpommalla, mikäli hän on julkisuudessa tunnettu henkilö. Näin ainakin väittävät Bill Cosbyn kanssa samassa vankilassa olevat vangit. Radar Onlinen tekemän haastattelun mukaan Bill Cosby tilaa omilla rahoillaan vankilaan paremmat ruoat. Koska ruoka on käypä valuutta telkien takana, tilaa Cosby sitä aina myös vankitovereilleen.

Montgomeryn piirinkunnan vankilan käytäntöjä muutettiin Cosbyn saavuttua. Heille myönnettiin normaalia pidemmät ulkoiluajat ja nopeammat palautteiden käsittelyajat. Lisäksi vanginvartijat tekevät silminnäkijöiden mukaan kaikkensa, että ystävystyisivät veteraaninäyttelijän kanssa. Bill Cosby on 81-vuotias ja hän vapautunee ehdonalaiseen jo 2021.