Janna sai valtaisan onnitteluvyöryn – koskettava kiitos somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin jo vuosien ajan lukeutunut Janna Hurmerinta paljasti aiemmin tällä viikolla sosiaalisessa mediassa odottavansa esikoistaan. Upean bikinikuvan yhteydessä iloisen perheuutisen kertonut laulajatar sai varsinaisen onnittelujen vyöryn, kun suomalaiset iloitsivat vauvauutisesta.

Esimerkiksi Sä et ole hullu ja Läpinäkyvä -hiteistään tunnettu suosikkilaulaja Janna julkaisi tänään kiitosviestin.

– Kiitos äärimmäisen paljon kaikista onnitteluista ja maailman ihanimmista viesteistä vauvauutiseen liittyen. Ne ovat jokaikinen tallella syvällä sydämessä, Janna kiitti saamistaan onnitteluista ja jatkoi koskettavalla omakohtaisella viestillä.

– Oon pitkään halunnut äidiksi, enkä oikein vieläkään meinaa uskoa että se pian tapahtuu meille, Janna iloitsi.