Jen Selter yläosattomissa rannalla – kuvasta heti nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Sometimes you need to distance yourself to see things clearly

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Tällä kertaa miljoonien seuraama peppujulkkis poseeraa nettihitiksi nousseessa kuvassaan yläosattomissa rannalla. Hänellä on kuvassaan yllään vain bikinien alaosa ja kädet intiimien paikkojensa peittona.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.