Justin Bieber rysän päältä kiinni vaimolleen – tekstaili Selena Gomezin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toistensa ensirakkaudet, Justin Bieber ja Selena Gomez, ovat eläneet vuosikausien ajan on-off -suhteessa. Harva pysyy laskuissa, kuinka monta kertaa vuodesta 2011 saakka toisiaan rakastaneet poptähdet ovat eronneet ja jälleen palanneet yhteen.

He kokeilivat seurustelua vielä kerran viime vuonna, kunnes Selena Gomezin oli pakko valita joko Justin Bieberin tai perheensä väliltä. Hän valitsi perheensä. Munuaissiirrosta ja mielenterveysongelmista toipuva Selena Gomez joutui jättämään ensirakkautensa, Justin Bieberin, koska hänen perheensä ei hyväksynyt suhdetta. Justin Bieber kuvattiin uutisten jälkeen murtuneena autossaa. Hän itki käsiään vasten.

Muutama kuukausi myöhemmin Justin Bieber lähentyi toisen exänsä, Hailey Baldwinin kanssa. He menivät pikavauhtia naimisiin ja ovat nykyisin aviopari. Paratiisissa on kuitenkin ongelmia ja syynä ovat sekä Justin Bieberin mielenterveysongelmat että hänen ensirakkautensa Selena Gomez. Hailey Baldwin löysi kaksikon viestittelyn äskettäin Justin Bieberin puhelimesta.

Hailey-vaimo räjähti ja on raivostunut. Pariskunnan lähipiiristä on kerrottu RadarOnlinelle, että Hailey oli ottanut Selenaan yhteyttä ja käskenyt naista jättämään hänen aviomiehensä rauhaan. Selenan kerrotaan nauraneen, koska pitää koko tilannetta huvittavana. Mikään tai kukaan ei pysty koskaan muuttamaan sitä, mitä Selena Gomezin ja Justin Bieberin välillä on ollut.

View this post on Instagram

hi Cannes…you’re very pretty

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

This is my bean

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on