Madonna julkaisi kuvan Euroviisujen kulissien takaa – tätäkö on luvassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2019 Euroviisujen finaali on parhaillaan käynnissä Israelin Tel Avivissa, josta lähetettävää ohjelmaa seuraa arviolta jopa sata miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa. Finaalin kunniavieraana esiintyy tänä iltana popin supertähti Madonna, jonka esiintymisestä on tihkunut melko vähän tietoja julkisuuteen.

Ennakkotietojen mukaan Madonna tulee esittämään parhaillaan käynnissä olevassa viisufinaalissa kaksi kappaletta, joista toinen on ikivihreä 30 vuotta sitten julkaistu Like a Prayer -hitti ja toinen on hänen uusi singlensä Future. Madonnan vierailun kulut nousevat jopa 1,5 miljoonaan euroon, ja hänen seurueessaan on jopa yli sata ihmistä.

Hetki sitten Madonna julkaisi sosiaalisessa mediassa mystisen päivityksen, jossa hän viittaa myös illan esiintymiseen Euroviisuissa. Kuvassa poptähdellä nähdään kasvoillaan aurinkolasit, joihin on kirjailtu suurikokoinen X-kirjain. Mukana on myös #madamex-asiasana, jota popdiiva on käyttänyt viime aikoina ahkerasti viitaten uuteen albumiinsa.

– Madame X has many faces… #Eurovision #future #madamex, Madonna kirjoittaa kuvansa yhteydessä.