Martina Big sulloi 16,6 litran jättirinnat bikineihin – video vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Martina Big oli aivan tavallinen saksalainen ja vaaleahiuksinen lentoemäntä. Hänen haaveissa oli työskennellä mallina, joten hän meni nenäleikkaukseen. Tästä alkoi ulkonäön muokkaaminen ja nykyisin hän on kuin eri ihminen.

Martina Big on muuttunut tummaihoiseksi naiseksi ja hänen rintansa ovat luonnottoman suuret. Molemmissa rinnoissa on yli kahdeksan desilitraa täytettä. Nyt nainen on lomaillut Havaijilla Big Islandilla.

Povipommi on julkaissut itsestään uima-allas videon Youtubeen. Lähes viisi minuuttia pitkä video näyttää naisen valmistautumisen ja lopulta pulahduksen. Videon katsoja ei voi olla äimistelemättä naisen järkyttävän suurten rintojen kokoa tai sitä, kuinka paljon ne painavat. Jokainen voi itse kokeilla kantaa vajaita ämpäreitä täynnä vettä rinnuksensa korkeudella.