Showpainija Ashley Massaro kuoli 39-vuotiaana – löydettiin tajuttomana kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi viikolle 40-vuotissyntymäpäiväjuhlia suunnitellut showpainija ja malli Ashley Massaro on kuollut. Hänet löydettiin eilen tajuttomana varhain aamulla. Massaro menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Ashley Massaro on esiintynyt amerikkalaisissa realityohjelmissa lopetettuaan uransa showpainijana vuonna 2008. Hän on esiintynyt muun muassa Selviytyjät-ohjelmassa. Hän on poseerannut myös Playboy-lehden kansikuvatyttönä.

Hänet toimitettiin Suffolk Countyssa sijaitsevasta kodistaan läheiseen sairaalaan tajuttomana. Ashley Massaron vahvistettiin menehtyneen myöhemmin. Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta, TMZ uutisoi.

View this post on Instagram

Photog @migueephotos 🤘🏼🖤

A post shared by Ashley Massaro (@ashleymassaro) on