Historian uskomattomin kalajuttu videolle – krokotiili vei jättimäisen kalansaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaat kalajutut ovat perinteisesti olleet tositarinoita, joita kukaan ei kuitenkaan usko todeksi. Viime vuosina yleistyneet kännykkäkamerat ovat pelastaneet monta kalajuttujen kertojaa, kun tarinalle onkin saatu todisteeksi kuvia tai videoita. Tänä keväänä verkossa on levinnyt tapaus, joka on kaikkien kalajuttujen äiti.

Videolla nähdään miten mies kuvaa Daniel-nimistä ystäväänsä, joka taistelee suurikokoisen kalansaaliin kanssa joen rannalla. Lopulta pitkän väsytystaistelun päätteeksi kala nousee rannalle, mutta siinä samassa valtava krokotiili huomaa tilaisuutensa tulleen ja lähtee vauhdikkaasti kalan perään.

Tuloksena on tarina, jota kukaan ei olisi uskonut todeksi ilman videota – ja monet tuskin uskovat edes videon nähtyään.