Haluatko hiljaisen taksikyydin? Uber ottaa vaihtoehdon käyttöön luksuskyydeissä

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Maailmalla menestyksekkäästi kuljetusalan bisnekseen mukaan tullut Uber ottaa nyt uuden toiminnon käyttöön. Uberin tasokkaammissa kuljetuksissa voi ottaa käyttöön hiljaisen tilan, mikä tarkoittaa matkaa ilman keskustelua.

Uber tarjoaa luksusluokan kyydityksiä nimeltään Uber Black ja Uber Black SUV. Näissä kyydityksissä on mahdollista varata lisäpalveluita, kuten matkatavroiden kantaminen. Vaihtoehtona on myös hiljainen kyyti, mikä tarkoittaa mahdollisimman vähäistä keskustelua kuljettajan ja matkustajan välillä.

Vaihtoehdoissa on myös Happy to Chat -tila, jolloin voi pyytää juttuseuraa kuljettajasta. Hiljaiset kyydit sopivat erinomaisesti matkustajalle, joka haluaa ottaa matkan aikana torkut tai tekee esimerkiksi töitä. Mustilla autoilla ajettavat Uber-kyydit ovat korkeatasoinen vaihtoehto, mutta ne ovat tavallisia kyydityksiä myös huomattavasti hintavampia, The Verge uutisoi.