JVG julkaisee uuden albuminsa kesäkuussa: ”On ollut nättii”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye JVG julkaisee odotetun kuudennen albuminsa 14. kesäkuuta. Rata/Raitti-nimiseltä albumilta on aiemmin julkaistu ennätyksiä rikkonut single Ikuinen vappu, joka on pisimpään Spotifyn ykkösenä ollut kotimainen kappale.

JVG Polar Sound Festivaleilla 2016, Kuva: Stara

– On ollut nättii tehdä Rata tai Raitti -levyy rauhassa, kun viime syksynä ja kuluvana keväänä on ollut ekaa kertaa rauhallisempi keikkatahti. Siistii saada levyllinen biisejä kesäks ulos, JVG kommentoi.

JVG on Suomen suosituin yhtye, ja sillä on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä ja peräti yhdeksän Emma-palkintoa. Yhtye on esimerkiksi Suomen eniten yhden päivän aikana striimauksia kerännyt artisti.

Lisäksi Tarkenee ja Hehkuu olivat historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Ne ovat lisäksi kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet.