Slipknot-tähden tytär kuoli 22-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metalliyhtye Slipknotin perustajajäseniin kuuluvan Shawn Crahanin nuorin tytär Gabrielle on kuollut. Muusikon tytär oli kuollessaan vasta 22-vuotias. Gabrielle kuoli 49-vuotiaan Crahanin mukaan lauantaina 18. toukokuuta.

Hänen kuolinsyytään ei ole toistaiseksi paljastettu julkisuuteen. Shawn Crahanilla ja hänen vaimollaan Chantelilla on myös Alexandria-niminen tytär ja Gage sekä Simon -nimiset pojat. Pellemaskistaan tunnettu muusikko toimii Slipknotin perkussionistina. Hän perusti alun perin Pale Ones -nimellä tunnetun Slipknotin Yhdysvaltojen Iowassa yhdessä Paul Grayn kanssa vuonna 1993.

Slipknot valmistautuu parhaillaan 9. elokuuta ilmestyvän We Are Not Your Kind -albumin julkaisuun. Yhtyeen on määrä esiintyä 7. kesäkuuta Hyvinkään Rockfest-tapahtumassa.

 

It is with a broken heart, and from a place of the deepest pain, that I have to inform all of you that my youngest…

Publiée par Slipknot sur Dimanche 19 mai 2019