Nainen tyrmistyi – bikinit värjäsivät ihon siniseksi!

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat uimarannalle kuumina kesäpäivinä suuntaavat olettavat uimavaatteiden kestävän myös uimista. Näin ei kuitenkaan aina ole, kuten eräs nainen sai huomata.

Alisha-niminen brittinainen oli ostanut miltei 70 euron hintaiset turkoosit bikinit Pretty Little Thing -vaateliikkeestä. Hänen tyrmistyksekseen bikinien väri alkoi irtoamaan vedessä, värjäten ihon sinertäväksi.

Alisha ihmetteli asiaa Pretty Little Thingin Facebook-asiakaspalvelussa. Asiakaspalvelijan mukaan verkkosivujen tuotekuvauksessa luki, etteivät bikinit sovellu uimiseen. Sen sijaan niitä kehotettiin käytettäväksi vain altaan vieressä poseeraamiseen.

Asiaa puitiin Twitterissä, jossa muun muassa ihmeteltiin suunnitellaanko bikinit nykyään vain Instagram-kuvien ottamista varten. Pretty Little Thing on sittemmin tarjonnut Alishalle hyvitystä tilauksesta ja 40 prosentin alennusta seuraavasta tilauksesta.