Ultimaalisen bimbon bikinit kuin postimerkit – paljastavat enemmän kuin tarpeeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin sveitsiläisestä Aviva Rocks -nimisestä naisesta, jonka tavoitteena on näyttää mahdollisimman paljon uhkealta Barbie-nukelta. Hänen parisuhteensa jopa kariutui kauneusleikkauskierteen vuoksi.

Nyt nainen on esitellyt muhkeita rintojaan kotipihansa uima-altaalla Espanjassa. Aviva Rocks on pukeutunut pikkuriikkiisiin bikineihin, jotka eivät peitä kuin murto-osan hänen järisyttävän suurista rinnoistaan. On suorastaan ihme, että Instagram ei ole vielä iskenyt sensuurin kera. Kuva jättää hyvin vähän arvailujen varaan.

Kameratyttönä työskentelevä Aviva Rocks on käyttänyt yhteensä 45.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen mahdollisimman paljon Barbie-nukelta. Hän kutsuu itseään ultimaaliseksi bimboksi.