Tornadokausi toi tulvat Oklahomaan – lapset ottivat kanootin esiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hirmumyrskyt ovat riepotelleet Yhdysvaltoja ja maassa raportoitiin pelkästään yhden päivän aikana 30 tornadoa. Oklahomassa on ollut voimakkaita rankkasateita, jotka ovat aiheuttaneet tulvia kaduille. Pelastusviranomaiset ovat pelastaneet veden varaan joutuneita ihmisiä.

Rankkasateen aikana kotiin ajanut kuvasi, kuinka Enidin kaupungissa yksi kaduista oli muuttunut joeksi. Yhtäkkiä vastaan tuli kanootti, jonka kyydissä oli kaksi lasta. Ipanat olivat ottaneet nopeimman kulkuvälineen alleen.

Toinen melojista joutui kuitenkin pomppaamaan kanootista pois, koska se oli vaarassa osua autoon. Poliisilla olisikin ollut selvittelemistä veneen ja auton kolarissa, ja kuinka liikennesäännöt tässä tapauksessa pätevät. Oklahomassa satoi yhden päivän aikana vettä noin 20 senttimetriä.