Uutuuskeksintö! Kenkäkondomit suojaavat jalkineita lialta ja kosteudelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinoilla on ollut vuosikausien ajan kenkiä päälle asetettavia pussukoita, joita puetaan esimerkiksi sisätiloissa suojaamaan lattioita. Nyt on lanseerattu muovisuojukset, jotka istuvat kengän päällä kondomin tavoin.

Lahjatavaraliike Firebox on ottanut myyntiin Shoe Condoms -nimiset kenkäsuojat. Muovisuojat voi panna kangaskenkien tai lenkkareiden päälle esimerkiksi yllättävän vesisateen ajaksi. Ne ovat myös mainio apu erilaisiin tapahtumiin, kuten festivaaleille.

Suomessa käytetään kenkäkortsujen sijaan yleisesti kumisaappaita. Jos ei kuitenkaan halua käyttää kurakeleille tarkoitettuja jalkineita, kannattaa pohtia kumisia suojia varpaiden kuivana pitämiseksi. Suojia myydään kahdessa eri kokoluokassa 10 euron hintaan.