Perheen kotiin murtauduttiin – asunto paljastui läpikotaisin siivotuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmeiden aika ei ole ohi, mietti 44-vuotias yhdysvaltalainen perheenisä Nate Roman palattuaan kotiinsa Massachusettsin osavaltiossa yhdessä viisivuotiaan poikansa kanssa. He nimittäin huomasivat, että perheen kotona oli nimittäin käynyt kutsumattomia vieraita. Tosin hyvin poikkeuksellisin seurauksin.

Marlboroughissa asuvat isä ja poika eivät nimittäin löytäneet kotiaan sotkettuna ja omaisuuttaan rikottuna tai varastettuna, vaan päinvastoin koti oli putipuhdas ja tavarat aseteltu siististi. Lopulta kylpyhuoneessa selvisi, että jopa perheen vessapaperi oli aseteltu kauniisti ruusun muotoon. Mitään ei myöskään ollut varastettu.

Isä kertoi tapauksesta sosiaalisessa mediassa kuvien kera. Tapausta selviteltyään hän uskoo nyt, että asialla olisivat olleet talosta erehtyneet siivoojat. Kaikki talon huoneet oli siivottu keittiötä lukuunottamatta. Poliisi tutkii tapausta, mutta asuntoon luvattomasti tunkeutuneita ja asunnon siivonneita ei ole saatu kiinni.