Nainen lankutti 4 tuntia 20 minuuttia – hurja ennätys rikki!

Fitness Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lankutus on tuttu liike niin fitness-harrastajien keskuudesta kuin somehaasteistakin. Kuntoillessa sillä voi kehittää erityisesti vatsan ja selän lihaksia. Nyt Kanadan Montrealissa asuva nainen on rikkonut lankuttamiseen liittyvän ennätyksen.

Joogaohjaajana työskentelevä Dana Glowacka lankutti lankutusaiheisessa tapahtumassa 4 tuntia ja 20 minuuttia. Glowacka rikkoi Guinnessin ennätysten kirjan naisten lankutusennätyksen. Aikaisempi ennätys kuului Maria Kalimeralle, joka lankutti 3 tuntia ja 30 minuuttia.

New.com.au-uutissivuston mukaan Glowacka alkoi harjoittelemaan liikettä vuonna 2014. Ensimmäisellä kerrala hän onnistui lankuttamaan neljän minuutin ajan, joten ahkera harjoittelu on selkeästi tuottanut tulosta.