Naisella ollut sama lemmikki 57 vuotta – sai kilpikonnan vuonna 1962

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Minnesotassa asuva Jeanna Smith sai George-nimisen kilpikonnansa täyttäessään 10 vuotta. Hän on pitänyt Georgesta huolta kaikki nämä vuodet ja se on edelleen naisen lemmikkieläimenä.

– George on varmasti minun pitkäaikaisin ystäväni, Jeanna Smith kertoo.

Hän sai kilpikonnan vuonna 1962. Viime vuonna julkaistu video kertoo, että kaksikko on pitänyt siitä lähtien yhtä. Se on ollut naisen mukana opiskelemassa ja matkoilla. Kilpikonna on jopa kadonnut kerran ja päässyt sen johdosta uutisiin.

Jeanna Smith on kirjoittanut testamenttiinsa, että Georgesta on pidettävä huolta myös hänen poismenonsa jälkeen. Hänen tyttärensä tulee tällöin perimään kilpikonnan, joka voi elää helposti yli satavuotiaaksi. Sen jälkeen se menee Smithin lapsenlapsille.