Susanna Penttilän rintavako varasti huomion – huippumuodikas housupuku yllään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Nyt nainen on julkaissut otoksen, jossa hän poseeraa huippumuodikkaassa housupuvussa. Samanlainen on nähty monen Hollywood-julkkiksen päällä viime aikoina.

Playboy-lehdessäkin poseerannut Penttilä tietää, kuinka kamera saa hänen vartalonsa parhaat puolet esiin. Nainen on nyt esitellyt vihreää housupukua ja samalla näyttänyt vilahduksen rintavaostaan. Hänen rintaliiveissään olevat narut korostavat poven muotoja.

Susanna Penttilän alkuperäinen Ferrer-liike toimii Helsingissä Korkeavuorenkadulla. Toinen toimipiste on kauppakeskus Redissä, Helsingissä. Liikkeen asiakaskunta koostuu useista suomalaisjulkkiksista.

View this post on Instagram

Green Jumpsuit 🐊🐊

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on