Ismo Leikola naurattaa Yhdysvalloissa: ”Toivottavasti Suomeen ei hyökätä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola teki taannoin historiaa, kun hänet kruunattiin Yhdysvalloissa virallisesti maailman hauskimmaksi mieheksi. Leikolan haastattelu Conan O’Brienin ohjelmassa nousi maailmanluokan nettihitiksi ja se katsottiin miljoonia kertoja.

Conanin videolla Ismo ihmetteli englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita. Nyt sama teema on jatkunut Yhdysvalloissa, kun Leikola on vieraillut Houstonissa televisiokanavan haastattelussa.

KHOU11-kanavan videolla Great Day -ohjelman toimittaja Deborah Duncan nauraa lähes vedet silmissä Leikolan kommenteille englannin kielen vivahteista. Kanavan on julkaissut vierailusta kahdeksan minuutin videon, jossa Leikola kommentoi muun muassa sotilasarvoaan ja toivoo, ettei Suomeen koskaan hyökättäisi.