Jaloselta eeppinen vastaus Hjallis Harkimon kehuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliitikot ja yritysjohtajat ovat yhtyneet kansalaisten vuolaisiin kehuihin Leijonien menestyksestä ja Suomen kolmannesta maailmanmestaruudesta. Viestitulvaan mahtuu myös hulvattomia tapauksia, joista eräs naurattaa parhaillaan Hjallis Harkimon Twitter-tilillä.

Jääkiekkomiehenä tunnettu Harkimo kiitteli vuolaasti Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosta viestissään. Vastaus oli kuitenkin hieman odottamaton, kun mikkeliläinen isoisä Seppo Jalonen huomasi Hjalliksen päivityksen ja kiitti häntä kohteliaasti ylistävästä viestistä.

Kuva: Twitter

– On sairaan hienoa nähdä kuinka hyvin Leijonat taistelee joukkueena. Koko paketti toimii kun kaikilla omat roolit. Jalonen on tehnyt mahtavaa työtä, Hjallis Harkimo kirjoitti.

– Kiitos. Oon istunut sohvalla katsoen matseja ja juonut välillä kaljaa, Seppo Jalonen vastasi.