Kirkon reaktio MM-kultaan leviää verkossa: ”Matteus 22:9”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi voitti eilen historiallisesti jääkiekon maailmanmestaruuden kolmannen kerran historiassa, ja se oli jymy-yllätys myös asiantuntijoille NHL-tähtiemme jäätyä ulos kisoista. Nyt Suomi on kuitenkin jälleen virallisesti maailman paras jääkiekkomaa. Sen huomasi myös kirkko.

Suomen evankelisluterilaisen kirkon mainoskampanjoissa on viime vuosina totuttu näkemään ajoittain myös hieman rennompaa ja kieli poskessa tehtyä markkinointia, ja eilen siitä saatiin jälleen malliesimerkki. Kirkko nimittäin julkaisi Suomen mestaruuden selvittyä lyhyen ja ytimekkään viestin Twitterissä.

– ”Menkää nyt teille ja toreille” (Matteus 22:9).

Ja suomalaiset tottelivat käskyä saman tien, sillä pian finaalin päättymisen jälkeen ainakin isojen kaupunkien torit olivat täpötäynnä juhlijoita. Stara käväisi katsomassa tilannetta Tampereella, jonka Keskustorilla oli kymmeniätuhansia ihmisiä. Katso tunnelmat alla olevalta videolta.