Game of Thrones -tähti kirjautui hoitoon – syynä stressi ja alkoholiongelma

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n suosikkisarjan viimeiseen kauteen liittyvät paineet ovat vaatineet veronsa Kit Haringtonilta. Game of Thrones -tähden on paljastettu kirjautuneen jo muutama viikko sitten kuntoutushoitoon.

32-vuotias Harington kirjautui Yhdysvaltojen Connecticutissa sijaitsevaan Prive-Swiss-luksushoitolaan stressin ja alkoholiongelman vuoksi. Brittitähden kerrotaan saavan apua psykologisen valmennuksen, kognitiivisen käyttäytymisterapian ja meditoinnin muodossa.

Page Six -sivuston mukaan vuosia jatkuneen Game of Thronesin päättyminen oli kova paikka Haringtonille. Tähden vaimon, niin ikään sarjassa näytelleen Rose Leslien kerrotaan tukevan miehen päätöstä hakea apua ongelmiinsa.

Game of Thronesin päähenkilöihin lukeutunut Jon Snow oli Kit Haringtonin ensimmäinen merkittävä rooli. Hän on näytellyt myös elokuvissa, kuten Pompeji, Silent Hill: Revelation ja Näin koulutat lohikäärmeesi 3.