Iggy Azalean alastonkuvat vuodettiin nettiin – poisti heti sometilinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisräppäri Iggy Azalean alastonkuvat vuotivat viikonlopun aikana internetiin. Kuvat olivat julkaisemattomia otoksia tähdestä vuonna 2016 GQ Australia -lehteä varten tehdyistä kuvauksista.

Pian kuvien vuotamisen jälkeen Azalea poisti Instagram ja Twitter -tilinsä. Hän aktivoi sittemmin väliaikaisesti Twitter-tilin uudelleen julkaistaakseen asiaa koskevan tiedotteen.

Tähden mukaan hän suostui ainostaan niiden kuvien julkaisuun, joissa rinnat oli peitetty. Hän odotti alastonkuvien tulleen poistetuiksi kuvausten jälkeen ja on pettynyt niiden luvattomasta julkaisusta. Tähti kertoo myös järkyttyneensä kuvien vuotamisen myötä saamistaan törkykommenteista verkossa.

Iggy Azalea kertoo aikovansa selvittää kuka kuvat on vuotanut ja nostaa oikeustoimet häntä tai heitä vastaan. Hän aikoo pitää taukoa sosiaalisesta mediasta liiallisen negatiivisuuden vuoksi ja kehottaa ihmisiä olemaan ystävällisempiä toisilleen.