Suurin pudottaja -kilpailija kuoli – hävisi taistelun syöpää vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin pudottaja -televisio-ohjelmakilpailuun osallistunut Daniel Wright on kuollut 30-vuotiaana. Hän sairastui kaksi vuotta sitten leukemiaan. Suurin pudottaja -televisio-ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella kilpaillut Daniel Wrightin menehtymisestä kertoivat hänen kanssakilpailijansa.

Ystävät kehuivat Wrightia ystävälliseksi ja mukavaksi mieheksi. Daniel Wright oli naimisissa toisen Suurin pudottaja -kilpailijan, Rebecca Wrightin kanssa. Mies ehti välillä parantua ja palasi takaisin työelämään, mutta syöpä uusiutui rajumpana, The Hollywood Reporter uutisoi.

HAHA! I couldn't resist! Not a bad product btw :)

Publiée par Daniel Wright sur Lundi 16 novembre 2009

It feels good to be home 🙂 2 rounds of chemo over and only 6 to go if the Lord wills. The even rounds are supposed to be…

Publiée par Daniel Wright sur Mercredi 15 novembre 2017