Kourtney Kardashianin lomakuvat miesten mieleen – bikinikunto pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomen Lapin lumisissa maisemissa lomaillut ja Lapista myös upeita kuvia somettanut julkkis Kourtney Kardashian on jälleen ehtinyt perhekiireiltään lomailemaan. Tällä kertaa suuntana on ollut sekä Indonesian Bali, Italian Portofino ja Turks ja Caicossaaret.

View this post on Instagram

My Bali travel diary is up on @poosh today 🖤

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Lomakuviensa yhteydessä Kourtney paitsi nähdään nautiskelemassa aurinkolomistaan muun muassa bikineissä myös ottaa kantaa naisten kuukautisiin ja siitä keskustelemiseen liittyvään tabuun. Julkkistähden mielestä elämän lähteestä puhuminen pitäisi olla arkipäivää.

Suomen vierailullaan Rovaniemellä sijaitsevassa Arctic Tree House -hotellissa majoittunut Kourtney julkaisi sosiaalisessa mediassa useita upeita kuvia, joissa hän muun muassa poseerasi bikineissä ja nautiskeli Lapin lumisissa maisemissa porealtaasta.