Myymälävaras käveli kaupasta maksamatta – vei kasan vessapaperia ja 21 pulloa vodkaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen Jana Snowden on kävellyt ostoskärryineen kassalinjojen ohi maksamatta Yhdysvalloissa. Amerikkalainen nainen varasti vessapaperia ja vodkaa lähes 800 dollarin arvosta. Poliisi on etsintäkuuluttanut hänet.

Yhdysvaltojen Lousianassa sijaitsevassa Baton Rougen Walmartissa hieraistiin silmiä, kun 30-vuotias Jana Snowden käveli ostoskärryineen kylmän rauhallisesti ulos kaupasta. Walmartin työntekijät yrittivät pysäyttää naisen, mutta hän onnistui kuljettamaan anastamansa tavarat autoonsa. Nainen tunnistettiin valvontakameran materiaalin perusteella.

The Smoking Gunin mukaan poliisi etsii Snowdenia. Viranomaiset ja Walmartin työntekijät ovat laskeneet, että naisen ostoskärryissä oli 21 pulloa Tito’s vodkaa ja neljä pakettia vessapaperia. Varastetun tavaran yhteisarvo on 784 dollaria, eli 700 euroa.

Poliisi