Nainen katosi metsään kahdeksi viikoksi – todellinen selviytymistarina

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joogaohjaajana työskentelevä nainen on noussut otsikoihin selvittyään kahden viikon ajan loukkaantuneena ja yksin erämaassa. 35-vuotias Amanda Eller katosi vaellusretkellä Havaijin Mauissa 8. toukokuuta.

Ellerin perhe ilmoitti hänet kadonneeksi sen jälkeen, kun hän ei enää vastannut puhelimeensa vaellusretkelle lähtemisen jälkeen. Yli 60 vapaaehtoista etsi naista kuumeisesti kahden viikon ajan. Hänen pelättiin esimerkiksi joutuneen siepatuksi.

Eller löydettiin lopulta 16 päivää myöhemmin kahden vesiputouksen välissä sijaitsevan rotkon pohjalta. Hän oli loukannut jalkansa, eikä päässyt kiipeämään ylös rotkosta. Nainen kertoo selvinneensä juomalla vesiputouksen vettä ja syömällä marjoja.

Amanda Ellerin kuntoa kuvaillaan yllättävän hyväksi, vaika hän oli murtanut jalkansa. Joogaohjaaja kertoo CNN-uutissivustolle olleensa paikoitellen lähellä menettää toivonsa, mutta päätti valita synkkinäkin hetkinä elämän.

 

Helicopter rescuing Amanda. Filmed by Javier Cantellops . Press you may use this video, JAVIER oked.

Publiée par Findamanda sur Samedi 25 mai 2019

And here she is!!! Can you believe it!!! Thank you all tons of stories pictures videos and interviews to come!!!

Publiée par Javier Cantellops sur Vendredi 24 mai 2019

The moment

Publiée par Javier Cantellops sur Vendredi 24 mai 2019