Bruce Dickinson vierailee Oulussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Iron Maiden -yhtyeen laulaja Bruce Dickinson saapuu vierailulle Ouluun. Qstock ja Live Nation järjestävät What does this button do? An evening with Bruce Dickinson -tapahtuman Madetojan salissa keskiviikkona 13. marraskuuta.

– Bruce Dickinson elävöittää Pohjois-Suomen marraskuuta aivan erityisellä tavalla. Tämänkaltaisia keikkoja on totuttu yleensä näkemään lähinnä Etelä-Suomessa. Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus päästä kysymään herra Dickinsonilta se aina mieltä askarruttanut asia, Qstockin ohjelmavastaava Sandy Kantola toteaa.

Sen lisäksi, että Bruce Dickinson on ollut yhden maailman tunnetuimman bändin keulahahmo ja tehnyt omaa soolouraa, on hänen elämäänsä mahtunut paljon muutakin. Rocktähti on kunnostautunut myös esimerkiksi lentäjänä, ilmailualan yrittäjänä, oluen panijana, motivoivana puhujana, käsikirjoittajana, kirjailijana, tv-esiintyjänä, radioisäntänä ja kansainvälisen tason miekkailijana.

Toukokuun alussa Helsingin yliopisto nimitti Bruce Dickinsonin filosofian kunniatohtoriksi. Pari vuotta sitten Dickinson kiersi Iso-Britanniaa markkinoimassa What does this button do? -omaelämäkertakirjaansa, ja sittemmin markkinointikeikoista on jalostunut stand up -komiikan suuntaan kallellaan oleva yhden miehen show, jota on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa. Nyt vuorossa on Oulu.