Carmen Electra muisteli Baywatchia – julkaisi alastonkuvansa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Carmen Electra on julkaissut kuvan, jossa hänet nähdään Baywatchin rooliasussaan. Kuvan yhteydessä Electra paljastaa, että hittisarjan jaksot on digitoitu uudelleen ja ne saivat tv-ensi-iltansa 23. toukokuuta.

View this post on Instagram

💜 @elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.