Video tyrmistyttää: Pelaaja heitti pallon pikkupojalle – mies nappasi sen vaimolleen

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty ajoittain ihastuttavia tapauksia, joissa lapset ovat saaneet esimerkiksi jääkiekon pelaajilta kiekon tai baseballin pelaajilta pallon. Ikävä kyllä muutamissa tapauksissa ilkeät sivulliset aikuiset ovat vieneet pallon tyrmistyttäen samalla tällaisten videoiden katsojat.

Obvious Magazinen Facebookissa julkaisemalta videolta ei käy selville missä se on kuvattu, mutta tapahtumat sen sijaan selviävät helposti. Videolla nähdään miten pelaaja heittää pallon eturivissä ottelua seuraavalle pikkupojalle, joka ei kuitenkaan saa palloa kiinni. Niinpä pojan ja äidin takana naisystävänsä kanssa istuva mies noukkii pallon maasta.

Varsinainen tyrmistys seuraa kuitenkin siitä, kun mies ojentaakin pallon pikkupojan sijaan vieressä istuvalle naisystävälleen. Pikkumies on syystäkin tyrmistynyt yllättävästä käänteestä, ja asia jäi takuulla kaivertamaan hänen mieltään pitkäksi aikaa.

H M M M 😑

Publiée par Obvious Magazine sur Lundi 3 juin 2019